Over ons

Lineaal_4Maat Interieurbouw_VeldhovenDe maat van uw wensen

Nu staat er een bedrijf dat u professioneel bijstaat bij alle denkbare interieurvraagstukken. Van ontwerp tot complete oplevering. Van schroefje tot verlichtingsplan. Van vloer tot plafond. Al uw vragen zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben het antwoord in huis of we verzorgen het voor u. Op maat, snel en binnen een helder vooraf vastgesteld kostenoverzicht.

 

Alles onder één dakInhouse_4Maat Interieurbouw_Veldhoven

Vanuit deze klantvriendelijke invalshoek verzorgt Viermaat Interieurbouw altijd maatwerk. Of het nu gaat om inrichting van uw winkel of uw kantoor, het aftimmeren van een productiehal of bijvoorbeeld de badkamer of keuken in uw huis. Viermaat neemt u alle zorgen uit handen en maakt een interieur naar uw wensen… van A tot Z vanuit één hand.

 

Flexibel en compleet

Flexibel_4Maat Interieurbouw_VeldhovenZo kunnen wij het ontwerp van de bouw voor u verzorgen, maar realiseren wij net zo graag uw eigen ontwerp of dat van uw architect. En om die flexibiliteit te waarborgen, werken wij met elk soort plaatmateriaal, van massief hout tot MDF en kunststof. Maar ook andere werkzaamheden in bijvoorbeeld staal, glas, RVS en natuursteen. Zo leveren wij complete projecten. Dus niet alleen het meubilair, maar ook de vloerbedekking, de wanden, de plafonds en de verlichting.